✅ Fri frakt över 1200kr

Betala senare med Klarna!

Om oss

Välkommen till Snickeriboden – där tradition möter innovation.
Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi förfinat hantverket och skapat en unik plats för alla dina snickeribehov.

Vår filosofi på Snickeriboden innebär att vi tror på att kombinera gammaldags hantverk med modern teknik. Varje projekt är en resa, och vi är här för att guida dig genom varje steg, från idé till färdig produkt.

Vårt team består av passionerade och erfarna snickare som älskar vad de gör. Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar som speglar din vision och stil.

Våra produkter omfattar allt från anpassade möbler till renoveringar och restaureringar. Snickeriboden erbjuder en mängd produkter som passar alla behov och budgetar. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål, och vi strävar efter att överträffa förväntningarna varje gång.

Vi är engagerade i att skydda vår planet och använder därför hållbara och miljövänliga material och metoder i vårt arbete. Kvalitet är kärnan i allt vi gör, och vi erbjuder en garanti på vårt arbete som ett tecken på vårt åtagande. Är du redo att förverkliga din vision? Kontakta oss idag! Vi ser fram emot att arbeta med dig och skapa något verkligt speciellt.

Gratis frakt

På alla order över 1200kr!

LEVERANSTID

6-7 Arbetsdagar på lagervaror

Garanti

På maskiner & verktyg!

100% Säker kassa

med Dintero. Betala med Klarna!

Vi använder oss utav cookies för användarvänlighet och funktionalitet på sidan. 

Läs mer om detta i vår Cookie Policy